Project Description

Rawatan Terapi Anion

Rawatan Kerusi Anion

Aculife menawarkan satu rawatan Kerusi Anion ini adalah sebagai satu rawatan alternatif bagi membantu memberikan tubuh 100% elektron negatif tulen ( bebas positron ), supaya sistem imun y-globulin antibodi darah dapat menerima elektron negatif sekaligus ion negatif itu dalam tubuh meningkat dan dapat membantu memperbaiki sel-sel yang rosak atau lemah.Jika di alam semulajadi ion negatif terkandung dalam udara seharian, ion negatif buatan manusia pula dihasilkan oleh mesin penjana elektron negatif dari Aculife.Kajian ahli sains & ahli kehormat SERUM TAKADA di Jerman 50 tahun lalu dan pengkaji akademik mendiang Dr Gao Tianshi membuat kajian bahawa rawatan terapi elektron negatif juga merupakan kaedah alternatif dalam penyembuhan penyakit manusia di zaman moden kini. Aculife menghasilkan satu mesin terapi anion bagi memberi manusia kaedah alternatif terbaik bukan sahaja secara duduk, malah berbaring hasil evolusi hari ke hari, anion kini juga dapat di gunakan secara berbaring di katil yang disediakan bagi memudahkan penggunaannya.

Aculife menyediakan khidmat rawatan bagi memberi peluang kepada pesakit merasai dan mencuba sendiri keberkesanan mesin kesihatan terapi anion (anion electrical health device) yang merupakan alternatif rawatan perubatan dan pencegahan terkini yang ditawarkan. Aculife menyediakan perkhidmatan ini di seluruh cawangan-cawangannya di mana Aculife (M) Sdn Bhd mempunyai 8 cawangan di seluruh Malaysia.

Anion dari mesin Anion yang berpotensi Ion Negatif dengan mensimulasikan medan elektrik alammurni, penuh tenaga untuk melengkapi gerakan tubuh dan tenaga rehat yang dinamik dan statik. Tenaga tambahan yang bermanfaat kepada tubuh, mengatur fungsi fisiologi keseluruhan untuk meningkatkan ion negatif dalam tubuh, meningkatkan tenaga biologi manusia, pengaktifan sel, memulakan proses metabolisma, membersihkan darah, melancarkan peredaran darah, mengatur fungsi sistem saraf autonomi dan endokrin, mengurangkan radikal bebas, meningkatkan kekebalan tubuh sehingga cairan tubuh untuk mempertahankan diri berada pada kadar biasa PH, persekitaran dalaman yang konsistan, meningkatkan daya penyembuhan semulajadi tubuh, sehingga mencapai kecergasan fzikal, pencegahan penyakit dan rawatan penyakit.

TERAPI BERPOTENSI ANION UNTUK MERAWAT KANSER DENGAN 10 KESAN TINDAK BALAS

Terapi berpotensi anion adalah untuk meningkatkan kestabilan sistem saraf imun dan autonomi bagi menghasilkan keseimbangan hormon. Kesan tindakbalas ini akan menyebabkan penyakit tidak mudah untuk merebak ke seluruh badan terutama bagi yang mengidap penyakit kronik terutama kanser. Tidak seperti kaedah rawatan kanser yang lain seperti sinar-X, terapi radiasi, dan penggunaan kobalt, kaedah terapi anion ini tiada mempunyai kesan sampingan, tiada risiko ke atas panyakit berulang terutama kanser.

Kesan terapi ion negatif untuk rawatan penyakit kanser akan mempunyai 10 kesan tindakbalas seperti berikut:

Isi borang dibawah untuk sebarang pertanyaan atau tempahan