Project Description

Rawatan Akupuntur Layan Diri

Rawatan Akupuntur Tenaga Bio i-Doc

Aculife juga menawarkan satu rawatan akupuntur elektro tenaga Bio yang dihasilkan dari integrasi ilmu perubatan tradisional cina sejak 5000 tahun dahulu. Mesin ini digunakan bagi meransang zon reflex pada tangan dan telinga melalui kaedah gelombang magnetik yang lebih panjang bagi mengaktifkan fungsi bahagian yang tidak normal. Aculife akupuntur elektro tenaga bio menyempurnakan mikro peredaran, mempercepatkan kadar metabolisme dan meningkatkan kemampuan untuk mencegah pelbagai penyakit. Selain itu, Aculife akupuntur elektro tenaga bio juga bertindak sebagai mesej panas ringan untuk meningkatkan peredaran darah dan pemulihan dari keletihan. Memegang slogan MENGESAN & MERAWAT, Aculife mewujudkan sesi rawat sendiri / rawatan layan diri.Buku pandua 3 bahasa bersama panduan rajah telapak tangan tersedia sekaligus di dalam set Akupuntur tenaga Bio i-doc selain tunjuk ajar percuma diberikan sehingga anda sendiri rasai keberkesanannya. Terkini dari Aculife menyediakan satu Bengkel kursus akupuntur bagi pesakit yang menggunakan akupuntur elektro tenaga bio ini.

Seperti yang dunia sedia tahu, rawatan akupuntur merupalkan rawatan dari integrasi ilmu perubatan tradisional cina sejak 5,000 tahun dahulu. Aculife menghasilkan satu mesin akupuntur Elektro Tenaga Bio yang dicipta bagi meransang zon reflex pada tangan dan telinga melalui kaedah gelombang magnetik yang lebih panjang bagi mengaktifkan fungsi bahagian yang tidak normal.

Aculife menyediakan rawatan akupuntur ini juga di setiap cawangan-cawangannya. Di samping itu, Aculife baru sahaja membuka perkhidmatan untuk rawatan layan diri di mana pesakit akan di ajar dan di pimpin untuk merawat sendiri masalah kesihatan mereka dengan mengenali setiap titik kesihatan yang sebelum itu akan di rujuk dari doktor yang bertauliah.

Dengan rawatan akupuntur ini, mesin akupuntur elektro tenaga bio ini akan menyempurnakan mikro-peredaran dan mempercepatkan metabolisme dan meningkatkan kemampuan untuk mengedar dan mencegah penyakit selain bertindak sebagai mesej panas ringan bagi meningkatkan peredaran darah dan memulihkan keletihan.

Memegang slogan MENGESAN & MERAWAT….rawatan dengan menggunakan Mesin akupuntur Elektro Tenaga Bio i-Doc ini tidak sama seperti perkhidmatan akupuntur yang lain.Ini kerana rawatan akupuntur Aculife adalah TANPA PENGGUNAAN JARUM memasuki kulit dan otot, namun masih dapat mencapai kesan yang sama seperti akupuntur tradisional malah lebih baik dan ada kelebihannya.

Di antara kelebihan rawatan Akupuntur dari ACULIFE ini adalah :

  • Tiada kesakitan akibat tusukan.

  • Tiada risiko jangkitan akibat penggunaan jarum.

  • Tiada risiko kesilapan tusukan pada saluran darah / saraf / organ / tulang.

  • Ringan dan direka bersesuaian dengan gelaran DOKTOR BISU yang diberikan kepadanya, mudah dibawa kemana-mana dan boleh digunakan pada bila-bila masa lapang.

  • Dapat merawat dan meredakan pada saat diperlukan/kecemasan.

  • Tunjuk ajar akan diberikan secara percuma oleh pembantu terapi yang berpengalaman sehinggalah anda mahir dan dapat mengenali sendiri titik kesihatan anda.

  • Rawatan yang pantas dan terapi diri.

  • Terdapat risalah dan buku panduan telapak tangan yang boleh dirujuk di dalam 3 bahasa.

Isi borang dibawah untuk sebarang pertanyaan atau tempahan